Hulp bij uw paard verkopen

Wilt u uw paard verkopen maar heeft u geen tijd om dit zelf te doen of is dit emotioneel te zwaar voor u? Het team van De Paardenbemiddelaar helpt u graag!

Een paard verkopen is niet altijd zo leuk en gemakkelijk als het lijkt! Soms heeft u mazzel en is de eerste beste klant die komt kijken meteen verliefd op uw paard maar wat als er al 7 mensen zijn wezen kijken en iedereen uw lieve paard afwijst? Klanten kunnen soms erg kritisch zijn en ook negatieve dingen zeggen over het paard waar u zo gek op bent, niet iedereen kan hier professioneel mee om gaan!

Wij hebben ruime ervaring met het verkopen van lieve hobby paarden en pony’s tot prachtige sportpaarden. Wij proberen onze advertenties zo op te stellen dat deze de juiste doelgroep aanspreekt die wij willen aantrekken voor het paard. Dit voorkomt dat er onnodig veel mensen komen kijken en rijden die uiteindelijk besluiten dat het paard niet bij hun past. Dit is voor het paard fijner want die wordt er vaak niet beter op als er 3 tot 4 klanten per week op komen proefrijden.

Hoe werkt het?

U boekt een intake met Esther en zij komt langs om al uw wensen door te spreken. Ook wordt er een taakverdeling gemaakt, zijn er nog dingen die u zelf wilt blijven doen of wilt u alles uitbesteden?
Nadat er duidelijke afspraken zijn gemaakt gaat Esther aan de slag, als er potentiële klanten komen dan ontvangt zij deze op de stal waar uw paard staat.
Indien er een klik is kunt u, indien gewenst, eerst kennis maken met de nieuwe potentiële kopers voordat het paard aan hun wordt verkocht.
Esther regelt de afhandelingen en kan als u dat wenst, bij de aankoopkeuring en overdracht aanwezig zijn.

 

Hulp bij een paard kopen

Bent u op zoek naar een geschikte pony of paard voor u zelf of voor uw kind maar weet u niet waar u moet beginnen? Esther heeft in de afgelopen jaren voor zoveel paarden in- en verkocht dat zij heel veel ervaring heeft opgedaan en daardoor snel kan inschatten of een paard die op het moment van proefrijden wel redelijk geschikt lijkt dat ook nog in de toekomst gaat zijn.
Tevens kan het heel fijn zijn om iemand mee te nemen de onbevooroordeeld is waar u al uw vragen aan kunt stellen.

Hoe werkt het?

Tijdens een intake worden uw wensen of die van uw kind besproken. Ook is het erg belangrijk te weten hoe u uw toekomstige paard wilt gaan huisvesten. Als zij een goed beeld heeft van wat u zoekt gaat zij aan de slag met het zoeken naar het juiste paard of pony. Uiteraard kunt u zelf ook nog steeds internet afspeuren en stuurt u de link door van paarden die u potentieel lijken.
Als er een paard gevonden is wat bij u lijkt te passen kunt u eerst alleen gaan kijken en dat Esther bij de tweede bezichtiging met u mee gaat of u kunt direct met haar bij de klant afspreken.
Esther zal in principe niet op het paard gaan rijden, u zoekt een paard en het is veel belangrijker dat u een goede match bent dan dat zij er fijn op kan rijden. Indien u wat onzeker bent en toch graag wilt dat Esther eerst rijdt dan is dit altijd mogelijk.
Tijdens het bezoek zal Esther veel vragen stellen aan de huidige eigenaar om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het paard.
Indien er een duidelijke klik is kan zij de onderhandelingen doen en indien gewenst bij de aankoopkeuring en overdracht aanwezig zijn.